Nog meer profiteren van de eigen ervaring en wijsheid in gesprekken

Meer informatie: Download de flyer Masterclass ‘Puntjes-op-de-i…’
Inschrijven: Download het inschrijfformulier (aanmelden voor 01-02-2021)

Goede gesprekken voeren

Ook al heb je nog zo veel ervaring – of je nu directeur bent of (proces)begeleider – je bent nooit uitgeleerd als het gaat om goede, soms moeilijke gesprekken voeren. Al heb je alle boeken gelezen die over dit onderwerp bestaan, het blijft in de praktijk passen en meten. Geen mens is hetzelfde en met dat feit omgaan, is niet zomaar klaar. Vooral omdat je zelf als instrument in die gesprekken soms stil valt, soms kwetsbaar wordt, of gewoon niet verder komt.

Masterclass op 9 en 10 april 2021

Samen met jou willen we in een masterclass dieper ontdekken wat deze complexiteit betekent voor je rol als directeur of (proces)begeleider. Het zal in deze masterclass minder gaan om de kunde: die veronderstellen we. Het gaat hier vooral om de kunst van het leiden en loslaten in gesprekken, het spreken met wijsheid, het vergroten van de eigen fijngevoeligheid tijdens het uitoefenen van complexe gesprekken.

Meer informatie

Download (bovenaan dit bericht) de flyer voor meer informatie over de inhoud van de masterclass, het programma en de locatie. Of stuur een mailtje naar Gerda Nobel: g.nobel@vivace-ctc.nl